O nas

Podjetniški duh in čebelarsko znanje sta botrovala rojstvu 100% naravne kozmetične linije krem, bogatih z vitamini in antioksidanti ter popolnoma brez kemikalij, konzervansov ali aditivov, ki smo jo poimenovali Apidonum.

Pod tem imenom smo povsem naravne izdelke razvili in ustvarili v družini Rozina iz Šmartnega pri Litiji, kjer se ponašamo z bogato čebelarsko tradicijo in izdelavo naravne kozmetike.

Ponosni smo in skrbno pazimo, da uporabimo zgolj prvovrstne popolnoma naravne in zdravstveno neoporečne sestavine, kar potrjujejo številni certifikati. Uporabnikom želimo ponuditi vrhunski izdelek iz le najbolj kakovostnih organskih sestavin, ki jih nudi mati narava in ki našo kožo neguje na najbolj – tako naravi kot človeku – prijazen način.

Apidonum je izpeljanka, ki izvira iz latinščine in pomeni “čebelje darilo”, to ime pa združuje povsem naravne kreme iz šestih dragocenih čebeljih izdelkov: medu, cvetnega prahu, voska, propolisa, matičnega mlečka in čebeljega strupa, ki so jim dodana certificirana bio olja in esence.

Naš največji uspeh so zadovoljni in sijoči obrazi naših uporabnikov. Naša vizija je z ljubeznijo, entuziazmom in strastjo ustvariti produkt, ki bi zadovoljil in nahranil vsako kožo na naraven, človeku najbolj prijazen način. Dobro se zavedamo, kaj nam ponuja narava, veseli pa nas tudi, da vse več ljudi spoznava prednosti naravnih izdelkov.

V časih, ko smo ljudje konstantno podvrženi negativnim vplivom sodobnega okolja in je naše telo nenehno pred izzivom prilagajanja spremembam, je potrebno obdržati razmerje s tem, kar nam je že biološko definirano. S spoštovanjem do narave in njene moči bomo razvijali kozmetično linijo Apidonum tudi v prihodnje.