Naravna kozmetika

Apidonum: Preverjena in certificirana kakovost

cover vseh

Kreme APIDONUM ne vsebujejo škodljivih kemikalij in so narejene iz 100% naravnih sestavin. To potrjujejo certifikati in znak kozmetične kakovosti.

Apidonum so 100% naravne, bogate, hranljive, z vitamini in antioksidanti prepojene kreme, ki vašo kožo naredijo čudovito gladko ter jo učinkovito varujejo in negujejo. Ne vsebujejo nobenih kemikalij, konzervansov ali aditivov ter so primerne za ljudi vseh starosti in tipov kože.

Odlikuje jih prvovrstna kakovost sestavin, ki so popolnoma naravne in zdravstveno neoporečne, kar dokazujejo številni certifikati in znak kozmetične kakovosti. Patentirana formula izdelave omogoča najučinkovitejši izkoristek tega, kar nam je v svoji dolgoletni evoluciji ustvarila narava.

aromacert
1.

ZNAK KOZMETIČNE KAKOVOSTI

Aromacert® je standard, ki jamči visoko stopnjo kakovosti s stališča strogih aromaterapevtskih kriterijev.

AROMACERT® - Standard kozmetične kakovosti

Aromacert® je standard za certificiranje kozmetičnih izdelkov, ki jamči visoko stopnjo kakovosti s stališča strogih aromaterapevtskih kriterijev.

Pri uporabi izdelkov z znakom Aromacert ste lahko prepričani, da sledijo naravnemu, saj so podrobno preverjeni. Postopek certifikacije izvaja ekipa strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami na področju aromaterapije in drugih področjih, povezanih z naravno kozmetiko. Končno oceno izdelkov, ki so v postopku pridobivanja znaka Aromacert Care, poda strokovnjak s področja kozmetike.

Kvaliteta izdelka
Izdelek je preverjeno sestavljen iz kakovostnih sestavin. Vendar to še ni dovolj: koncentracija posameznih sestavin ali njihova kombinacija mora biti tolikšna, da dosega aktivno vrednosti, torej tolikšna, da dejansko prinese učinek. Sestavine morajo biti smiselno izbrane glede na namen izdelka.

Dovoljene sestavine
Izdelek lahko vsebuje sestavine naravnega izvora, naravna barvila in naravne konzervanse. Izdelki z znakom Aromacert Care so lahko odišavljeni le s 100-% naravnimi dišavami ali rastlinskimi izvlečki. Izdelki z znakom Aromacert Essence lahko vsebujejo le povsem naravna eterična olja v zadostni koncentraciji.

Nedovoljene sestavine
Izdelek, ki je pridobile enega od znakov standarda Aromacert, ne sme vsebovati nepotrebnih ali cenenih polnil. Popolnoma nedovoljene sestavine so: parafini, mineralna olja, vazelini: spojine s klorom, sulfati, nitrati, nitriti, amini; umetna barvila; umetni konzervansi; umetne arome ali dišave.

Ustrezno označevanje
Izdelek mora imeti vso dokumentacijo, ki jo zahteva kozmetična zakonodaja na evropski in slovenski ravni. Vsi izdelki imajo opravljene študije stabilnosti, tisti, ki vsebujejo vodo, pa tudi PET-teste. Sestavine in uporaba mora biti označena na embalaži jasno, enoznačno in na način, da ne zavaja uporabnika.

Aromaterapevtsko delovanje
Izdelki, ki so pridobili znak Aromacert Essence, imajo aromaterapevtsko delovanje. To pomeni, da vsebujejo dokazano naravna, čista in pristna eterična olja v dovolj visoki koncentraciji, da dosegajo trenutne standarde v aromaterapiji. Eterična olja morajo biti izbrana v skladu z namenom in predvidenim uporabnikom izdelka.

Apidonum je čebelje darilo. Negujte svojo kožo s kvalitetnimi naravnimi anti-age kremami, izdelanimi v Sloveniji. Oglejte si najbolj priljubljene izdelke in izberite svojega!