Pogosta vprašanja

Spletna trgovina: Pogosta vprašanja

roka krema apidonum

Najpogosteje zastavljena vprašanja naših uporabnikov in kratke obrazložitve

O kozmetiki APIDONUM

1. Ali lahko uporabljate kreme, če ste alergični na med?
Če ste alergični na med, svetujemo previdnost pri uporabi kozmetike APIDONUM.

2. Ali lahko uporabljate kreme, če ste alergični na cvetni prah?
Kreme cvetnega prahu ne vsebujejo, zato jih lahko uporabljate.

3. Ali lahko uporabljate kreme, če ste alergični na čebelji pik?
Kreme lahko uporabljate, celo priporočamo, da se pri pikih čebel ali drugih insektov s kremo tudi namažete.

4. Ali lahko uporabljate kreme za vse tipe kože?
Da. APIDONUM kreme niso specifično določene glede na tip kože, ampak glede na zahtevnost vaše kože, saj so »hrana« vaši koži. Izberete lahko kremo glede na učinkovitost olja, ki je dodano posamezni kremi.

5. Ali se lahko kreme APIDONUM uporabljajo pri poškodovani koži ali odrgninah?
Lahko. Vse kreme vsebujejo med in propolis, ki preprečuje nadaljnjo okužbo in sprožijo celjenje poškodovane ali kako drugače iritirane kože. Še posebej priporočljiva je pri urezninah, padcih ali udarcih.

6. Ali se lahko s kremo namažete tudi po britju ali depilaciji?
Lahko, ker kožo lepo pomiri in ji povrne svilnati občutek.

7. Ali lahko kreme APIDONUM uporabljate, če imate psoriazo (luskavico), kožne bolezni, pigmente ali akne?
Lahko, ker tudi v teh primerih kreme izjemno dobro blažijo ta stanja kože.

O nakupovanju v spletni trgovini www.apidonum.com

Kako vem, da je nakupovanje v spletni trgovini Apidonum varno?

Spletna trgovina Apidonum uporablja ustrezne tehnološke rešitve za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. Spletna stran ima varnostni SSL certifikat, ki ga je izdala za to pooblaščena organizacija. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah.

Opravil sem nakup, zakaj nisem prejel potrditvenega e-maila?

Lahko se zgodi, da potrditveni e-mail pristane v mapi z nezaželeno pošto in ga lahko najdete tam. Mogoča je kakšna tipkarska napaka ob vnosu e-mail naslova. V vsakem primeru nas za razrešitev težave kontaktirajte na info@apitim.com.

Kakšni načini plačila so omogočeni v spletni trgovini Apidonum?

Spletna trgovina Apidonum zagotavlja način plačila s plačilnimi karticami Visa, MasterCard in AmericanExpress. Plačilo se izvede ob dokončanju procesa naročila.

Kakšen je način dostave?

Izdelke, naročene v spletni trgovini Apidonum, dostavlja praviloma GLS. Dostava blaga je omejena na območje države Slovenije.

V kolikšnem času je naročeno blago oddano dostavni službi?

Rok odpreme izdelka je praviloma isti dan, kot je izvršeno plačilo, razen, če je v opisu izdelka ali ob oddaji naročila naveden drugačen rok. Za izdelke, ki jih ni na zalogi, je rok odprema lahko tudi daljši. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj, ko bodo vsi na zalogi.

Kaj se zgodi, če me ni doma v času dostave?

Če dostava ni bila uspešna oziroma je prejemnik v času dostave odsoten, praviloma dostavna služba pusti obvestilo, kjer so navedeni kontaktni podatki, kamor je mogoče poklicati in se dogovoriti za dostavo. Za optimizacijo dostavnega procesa je priporočljivo, da se bo naročilu navede telefonsko številko, na katero lahko dostavna služba kontaktira.

Koliko stane poštnina za Slovenijo?

Dostava izdelkov je plačljiva. V kolikor ni drugače navedeno, znaša strošek dostave 3,5 €. Ob nakupu izdelkov nad 50 €, je dostava izdelkov brezplačna.

Po več dneh še nismo prejeli paketa. Koga naj kontaktiram?

Če je od vašega naročila preteklo več dni in še niste prejeli pošiljke, nas obvestite na info@apitim.com in preverili bomo, kje se vaša pošiljka nahaja.

Apidonum je čebelje darilo. Negujte svojo kožo s kvalitetnimi naravnimi anti-age kremami, izdelanimi v Sloveniji. Oglejte si najbolj priljubljene izdelke in izberite svojega!